Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rechizite şcolare pentru copiii din familii defavorizate. Acțiune Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis la Alba Iulia

Publicat

În zilele de 14-15 septembrie 2020, membrii cluburilor Rotary din Alba Iulia vor ajuta la copertarea manualelor şcolare în spaţiile special amenajate din cadrul unui magazin din municipiu.

La fiecare manual copertat, 1 leu din preţul serviciului  va fi utilizat pentru achiziţionarea de rechizite şcolare pentru copiii din familii defavorizate, identificaţi de fiecare club rotarian.

”Indiferent de perioada specială pe care o parcurgem, pentru aproximativ 2,9 milioane de elevi din întrega ţară, luni 14 septembrie, va suna clopoţelul pentru începerea unui nou an şcolar, cu prezență fizică sau online. Pentru mulţi dintre aceşti copii, educaţia este un vis frumos. Mersul la şcoală devine tot mai scump, iar venitul mic al multor familii din România este unul dintre motivele abandonului şcolar timpuriu”, transmit inițiatorii.

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis şi Clubul Rotary Alba Iulia invită copiii şi părinţii ca, în perioada 14 – 15 septembrie 2020, să se alăture proiectului „Susţine educaţia”, într-un magazin din Alba Mall, pentru a-și coperta manualele şi caietele pentru noul an şcolar.

”Pentru fiecare produs copertat veţi contribui activ ca o parte din elevii din Alba Iulia aflaţi în nevoie să întâmpine noul an şcolar fără grija banilor pentru achiziţionarea rechizitelor şcolare”, mai spun organizatorii.

Anul trecut, prin implementarea proiectului la Alba Iulia, au fost achiziționate peste 1.300 de caiete dictando şi caiete de matematică  ce au fost donate  către 315 copii din clasele I-IV de la şcolile generale din Săsciori, Răchita, Cetatea de Baltă şi Tătârlaua, precum şi de la Centrul de Educaţie Incluzivă Alba Iulia.

Anul acesta, proiectul desfăşoară anul acesta în perioada 14 – 15 septembrie  în mai multe oraşe din întreaga ţară – Alba Iulia, Cugir, Sebeș, Bucureşti, Cluj-Napoca și Arad şi are unic obiectiv ajutarea copiilor care au nevoie de susţinere materială pentru a merge la şcoală, prin  donarea de rechizite şcolare pentru aceştia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax