Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rechizitoriul bărbatului care a întreținut relații sexuale cu un cadavru într-o gară din Alba, admis de Judecătoria Alba Iulia

Publicat

gara vintu de jos

I. P., bărbatul, care a întreținut relații sexuale cu un cadavru în gara CFR din Vințu de Jos va fi judecat pentru profanare de cadavre sau morminte. 

După ce bărbatul a fost trimis în judecată la sfârșitul anului 2020, pe 25 noiembrie, în data de 28 ianuarie 2021, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au constatat legalitatea rechizitoriului întocmit de procurori. 

”(…) constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 624/P/2019 emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, a administrării probelor în faza de urmărire penală şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul P.I., trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de profanarea de cadavre sau morminte”, se arată în decizia pe scurt a magistraților Judecătoriei Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Caz MACABRU într-o gară CFR din Alba: Un bărbat a întreținut relații sexuale cu un cadavru. Faptașul, trimis în judecată

Cazul macabru care s-a petrecut în gara CFR din Vințu de Jos, în urmă cu mai bine de doi ani, a fost scos la suprafață doar după ce bărbatul a fost trimis în judecată.

Ce s-a întâmplat

Potrivit anchetatorilor, I.P. în data de 11 decembrie 2018 în jurul orei 19.00 se afla în sala de așteptare din stația CFR Vințu de Jos.

Atunci, ”până la sosirea organelor de poliție și a personalului medical, inculpatul P.I. a întreţinut raporturi sexuale anale cu o persoană de sex masculin, care tocmai decedase din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii acute”, au transmis anchetatorii pentru alba24.ro.

Mai exact, bărbatul trimis în judecată pentru profanare de cadavre a întreținut un raport sexual, cu un alt bărbat care era decedat, într-o sala de așteptare a unei gări din județul Alba.

Potrivit Codului Penal, bărbatul riscă între 6 luni și 3 ani de închisoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax