Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recidivist din Ocna Mureș, trimis în judecată pentru viol. A agresat o femeie care a mers la el acasă pentru a cumpăra un câine

Publicat

arestat catuse

Un recidivist din Ocna Mureș, în vârstă de 47 de ani, a fost trimis în judecată pentru viol. Bărbatul se află în arest preventiv, din 11 aprilie 2021.

În trecut acesta a mai fost condamnat la închisoare tot pentru fapte similare. 

Mai exact, acesta a fost eliberat condiţionat, în 18 martie 2020, din executarea unei pedepse privative de libertate de 15 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol asupra unui minor şi lipsire de libertate.

Acesta a început executarea pedepsei în august 2009, an în care a avut loc fapta, şi urma să îi expire în septembrie 2023.

Însă, eliberat condiționat, bărbatul a recidivat: potrivit anchetatorilor, în data de 10 aprilie, o femeie a mers acasă la inculpat pentru a cumpăra un câine. Atunci bărbatul a forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu acesta.

În data de 11 aprilie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud au propus arestarea preventivă a bărbatului, iar majistrații au acceptat cererea.

Acum, bărbatul a fost trimis în judecată pentru viol. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud, în data de 27 aprilie 2021.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax