Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recital de muzică ușoară, sâmbătă, la Alba Iulia. Ce cântăreți din Alba urcă pe scena din Piața Cetății Alba Carolina

Publicat

Cursanții secției de Canto și Muzică Ușoară ai Centrului de Cultură ”Augustin Bena” din Alba vor urca sâmbătă pe scena din Piața Cetății Alba Carolina. 

De la ora 19,00 sunt așteptați pe scenă, pentru un recital cu hituri internațioanale: Patricia Hațegan, Andreea Moraru, Patricia Vodă, Georgiana Zbutea, Maria Imbre, Andreea Cinci, Eliana Burde, Maria Păcurar. 

De asemenea, invitați special sunt Trupa Harmoniac din Alba Iulia: Radu Muntean, David Băcanu, Daria Romoșan, Matei Chismorie.

Spectatorii care participă la evenimentele culturale organizate de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba trebuie să respecte o serie de reguli impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Accesul la spectacol va fi deschis cu o oră înainte, astfel încât spectatorii să intre pe rând, respectând distanțarea socială și fiind incluși într-un triaj epidemiologic.

Astfel, la intrarea în zona de concert, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată sau a celor au temperatura măsurată mai mare de 37,3°C.

De asemenea, pe toată perioada spectacolelor, fiecare participant va fi obligat să poarte mască.

Intrările în spațiul delimitat sunt dotate cu stații de dezinfectare pentru mâini, iar spectatorii vor fi obligați să se dezinfecteze în momentul accesului în spațiul de spectacol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax