Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reclamaţi la poliţie după ce au forţat uşile unor maşini parcate. Doi tineri din Mihalț, prinşi în flagrant şi cercetați pentru furt

Publicat

Doi tineri din Mihalț, de 16 ani, respectiv 20 de ani, au fost prinși în flagrant de polițiști, în noaptea de luni spre marți, în timp ce sustrăgeau mai multe obiecte dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Alba Iulia. Bunurile au fost recuperate, iar tinerii sunt în prezent cercetați pentru furt calificat.

Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, în noaptea de luni spre marți, despre faptul că doi tineri forţau uşile mai multor autovehicule parcate pe o stradă din oraş.

O patrulă de siguranţă publică s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi i-a surprins în flagrant pe M.R., de 20 de ani şi un minor de 16 ani, ambii din comuna Mihalţ, judeţul Alba, care au pătruns într-un autoturism, de unde au sustras un încărcător pentru telefon, un stick de memorie şi un far pentru bicicletă.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 şi articolul 229 din Codul penal.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate