Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recomandări de la ISU Alba în caz de TORNADĂ. Măsuri de protecție pentru vânt puternic

Publicat

furtuna blocuri fulger

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba le recomandă cetățenilor ca pe durata manifestării unui vânt puternic, cu aspect de tornadă, să se adăpostească în imobile sau spații închise care să le asigure protecția.

Mai mult, populația din zonele vizate de Codul Portocaliu emis la ora 20:00 a fost avertizată prin intermediul aplicatiei RO-ALERT!

Pana in acest moment nu avem semnalate situatii de urgenta ca urmare a manifestarii fenomenelor meteo periculoase.

CITEȘTE ȘI: COD PORTOCALIU de vreme rea în Alba: ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. LOCALITĂȚILE VIZATE

În situația în care sunteți surprinși în zone deschise, trebuie să vă îndepărtați rapid de zona în care se manifestă fenomenele și să identificați un spațiu care garantează protecția.

Dacă vă aflați în autovehicul, trebuie să vă îndepărați, pe cât este posibil, de zona în care vântul suflă cu putere. De asemenea, trebuie să rămâneți în interiorul autovehiculului și să purtați centura de siguranță.

Nu în ultimul rând, recomandăm cetățenilor să anunțe imediat autoritățile prin numărul 112, dacă au informații despre persoane care se află în pericol sau alte situații care pot afecta negativ comunitățile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax