Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Recompensă și pedeapsă”: Sfaturi pentru părinții din Alba Iulia. Atelier de parenting la Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga”

Biblioteca Judeteana Alba

Publicat

Părinții au ocazia să afle sfaturi practice pentru dezvoltarea corectă și armonioasă a copiilor, într-un atelier de parenting organizat marți la Biblioteca Județeană. Un psiholog le va oferi recomandări, pe tema ”Recompensa și pedeapsa. Cât oferim copiilor din fiecare?”.

În cadrul atelierului, participanților li se oferă recomandări de lectură, liste bibliografice tematice, carte de specialitate pentru împrumut, precum și informații specializate și sfaturi practice privind dezvoltarea corectă și armonioasă a copilului. De asemenea, cei prezenți pot identifica motivele care cauzează comportamentele inadecvate, dar și cele mai bune abordări pentru soluționarea lor, se pot familiariza cu tehnicile și instrumentele utile pentru a obține cooperarea copiilor și pentru a clădi o relație bazată pe empatie și respect între părinte și copil, transmit organizatorii.

Atelierul se desfășoară marți, 28 ianuarie, de la ora 17.00, la sala de lectură a bibliotecii, atelierul de parenting BebeBiblioteca fiind coordonat de psihologul Adina Drimbe.

Într-un spațiu al lecturii, publicul are ocazia să discute şi să dezbată pe marginea unor cărţi aflate în colecţiile bibliotecii, propuse pentru această temă, dintre care amintim: Ajută-ţi copilul să devină independent de G. Hines și A. Baverstock, De ce nu ascultă copiii de M. Kiel-Hinrichsen, Cum să creşti un copil sigur de sine: parentajul bazat pe Cercul Siguranţei de K. Hoffman, G. Cooper și B. Powell.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax