Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reconstituirea crimelor de la Caracal. Avocat: Dincă spune lucruri aberante, se contrazice de trei ori în trei minute

Publicat

Săptămâna viitoare încep reconstituirile celor două crime de la Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, susține că luni va fi reconstituit cazul Alexandrei, iar marți al Luizei. Însă, potrivit acestuia, va fi nevoie de mult mai mult timp, pentru că Gheorghe Dincă spune lucruri „aberante, care nu au un curs logic” și se contrazice de trei ori în trei minute.

„Din moment ce o întrebare pusă la audiere lui Dincă durează cu tot cu răspuns cam două ore pe o chestie de genul dacă a luat cu mâna stângă sau cu mâna dreaptă, vă dați seama cât ar trebui să dureze să faci reconstituirea pe una dintre infracțiuni, respectiv pe un omor. Cam între una și două luni (e nevoie – n.r.) pentru reconstituirile acestea, în contextul în care ne aflăm în această fază în care Dincă nu își aduce aminte. De fapt, dacă i se spune ce a făcut, el spune că este așa. Apoi se contrazice de trei ori în trei minute și tot așa. Nu cred că se vor putea face într-o zi aprecieri”, a spus Tonel Pop, citat de digi24.ro.

Avocatul consideră că ar fi nevoie de aproximativ o lună pentru fiecare caz.

”Dincă nu a explicat ce și cum, deci nu au cum să reconstituie. Nu au ce să reconstituie. Scenariul este varză și Dincă minte de stinge. Spune lucruri aberante care nu pot fi puse în practică și nu au un curs logic rațional”, a mai afirmat Tonel Pop.

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea faptelor.

sursă: digi24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax