Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Joc psihologic în cazul reconstituirii de la Caracal: O polițistă care seamănă cu Alexandra a jucat rolul victimei

Publicat

Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, participă, luni, la reconstituirea făcută de anchetatori. În casa lui Dincă, în timpul reconstituirii, a fost dus şi un manechin din materiale sintetice.

În faţa casei, Dincă a coborât din maşină, a deschis porţile din metal şi în jurul orei 11.00 a intrat înăuntru, împreună cu anchetatorii şi ţinând de braţ o tânără poliţistă având mâinile legate, care urcase în maşină pe locul din spate, la Dobrosloveni. Polițista care joacă rolul fetei răpite este de mică înălțime și are părul șaten și lung, potrivit digi24.ro.

Dincă a ieşit cu un manechin din material sintetic în braţe din casa groazei din Caracal, unde are loc reconstituirea în cazul dispariţiei adolescentei, pe care a recunoscut că a sechestrat-o şi a ucis-o, potrivit Agerpres.

El s-a îndreptat apoi, purtând manechinul pe braţe, către grădină, unde se presupune că a ars corpul Alexandrei Măceşanu, într-un butoi folosit drept arzător improvizat.

Dincă a fost huiduit de mai multe ori pe timpul reconstituirii, atât în comuna Dobrosloveni, cât şi la Caracal.

Părinţii Alexandrei Măceşanu nu participă la această reconstituire, în faţa casei lui Dincă din Caracal fiind însă prezenţi membri ai familiei Luizei Melencu, cealaltă fată dispărută despre care acesta a recunoscut că ar fi răpit-o şi ucis-o.

Dincă a fost dus la Dobrosloveni şi Caracal, unde se reconstituie traseul acestuia şi al Alexandrei din ziua de 24 iulie, când fata a dispărut.

Pe 24 iulie, Dincă ar fi luat-o pe Alexandra Măceșanu în maşină, la „ocazie”, cu destinația Caracal, în zona Liceului „Mihai Viteazul”. După oprirea din apropierea liceului, unde pe 24 iulie ar fi lovit-o pe fată, Dincă a fost dus pe digul despre care adolescenta a menţionat în apelul la 112 şi unde ar fi aruncat telefonul fetei.

surse: agerpres.ro, digi24.ro

foto: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax