Connect with us
Publicitate

BLAJ

Record de infracțiuni. Tânăr reținut de polițiștii din Alba pentru lovire, violare de domiciliu și conducere fără permis

Publicat

noapte

Record de infracțiuni. La data de 24 iulie 2019, polițiștii Postului de Poliție Cetatea de Baltă au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 28 de ani, din localitatea Iclod, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Se pare că, în seara zilei de 20 iulie 2019, s-a deplasat cu un autoturism la domiciliul un tânăr de 23 de ani, din localitatea Pănade, unde ar fi pătruns fără drept în curtea acestuia și l-a agresat fizic, după care a ieșit din curte, a urcat la volanul autoturismului și a plecat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul respectiv a fost radiat din circulație.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 25 iulie 2019, reținutul să fie prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax