Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Record de tracțiuni, vechi de peste 30 de ani, doborât de un elev al Colegiului Militar Alba Iulia. Cât timp s-a antrenat Andrei

Publicat

Un elev al Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a reușit să doboare recordul înregistrat la unitate, la tracțiuni, în urmă cu peste 30 de ani.

Andrei Aloman s-a antrenat zilnic, timp de opt luni.

”Elev sergent Andrei Aloman a doborât recordul colegiului militar la tracțiuni. Andrei a reușit să execute 36 de tracțiuni, vechiul record, înregistrat înainte de anii ’90, fiind de 31 de tracțiuni.

Pentru a reuși această performanță, Andrei s-a antrenat zilnic timp de opt luni și spune că și-a testat cu adevărat limitele din punct de vedere fizic”, au precizat reprezentanții Colegiului.

Andrei a dat detalii despre cum a ajuns la această performanță.

„Pentru început mi s-a părut interesant faptul că aș putea intra în istoria colegiului înregistrând această performanță. Mai apoi, încercarea mea nu s-a mai dorit a fi doar o doborâre a recordului, ci și să-mi depășesc limitele, pentru că atunci când te întreci cu tine însuți îți formezi un caracter puternic şi frumos.

Pe lângă antrenamentul fizic intens, am avut și o dietă echilibrată, toate acestea ajutându-mă să ajung la condiția fizică necesară acestui efort. Dar, a trebuit stabilesc un echilibru între antrenamente și școală, pentru a nu neglija sub nicio formă studiul”, a mărturisit elevul sergent Andrei Aloman.

sursă: Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia / Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax