Connect with us
Publicitate

POLITICA

Recruţi noi la Partidul Mişcarea Populară. Organizaţia lui Negruţ racolează membri noi la Zlatna

Publicat

Organizaţia Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară a recrutat membri şi la Zlatna. Joi, în cadrul unei conferinţe de presă s-a anunţat înfiinţarea unui sediu nou al partidului la Zlatna. Prezent la conferinţă, preşedintele Organizaţiei PMP Zlatna, Florin Crişan a spus că în prezent sunt semnate peste 40 de adeziuni. Majoritatea membrilor care activează în cadrul organizaţiei de la Zlatna sunt ucenici în domeniu, mulţi dintre ei nu au mai făcut politică până acum, a mai precizat Crişan.

Echipa alături de care preşedintele organizaţiei PMP Zlatna vrea să meargă la alegeri este formată din Mărioara Târziu, secretar şi vicepreşedinţii Ioan Lascu, Cimbalmoş Ioan, Lavinia Lungu, Alexandra Petric şi Andrei Crişan.

Fost membru al PDL-ului, preşedintele PMP Zlatna, Florin Crişan lucrează ca economist în Alba Iulia. În ceea ce priveşte organizaţia pe care o conduce spune: „Vrem să oferim Zlatnei un altfel de partid. Vrem să fim partidul, care atunci când oamenii merg la vot să spună ăştia nu au mai fost, vrem să îi încercăm pe ei”.

Până în prezent Organizaţia Judeţeană a  Partidul Mişcarea Populară a mai înfiinţat organizaţii municipale la Sebeş şi Alba Iulia. Potrivit secretarului general, Eugen Giurgiu, la nivel judeţean sunt semnate 330 de adeziuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dany

    joi, 07.11.2013 at 19:33

    Pardidul Miscarea PDL-ului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax