Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rectificarea bugetară a adus bani pentru cadrele didactice: 16 milioane de lei din Fondul de rezervă pentru profesorii din Alba

Publicat

Cadrele didactice din Alba îşi vor primi salariile, cel puţin până la sfârşitul acestui an. Aceasta este asigurarea secretarului de Stat al Ministerului Educaţiei, Oana Badea, prezentă luni într-o conferinţă de presă la Alba Iulia. Ea a declarat că Executivul a adoptat o hotărâre de rectificare bugetară în urma căreia 16 milioane de lei vor fi alocaţi din Fondul de rezervă, judeţului Alba.

În urma unor corecţii privind aplicarea costurilor per elev, a fost înfiinţat Fondul de rezervă pentru salariile profesorilor, iar peste 111 milioane de lei vor fi alocaţi celor 19 judeţe din ţară. Oana Badea a explicat că banii alocaţi ar trebui să acopere cheltuielile cu cadrele didactice, cel puţin până la sfârşitul acestui an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mc donalds

    luni, 14.11.2011 at 20:58

    cel putin pina la sfirsitul acestui an? ce vrea sa insemne asta? Probleme in buget? (nu ma refer doar la bugetul invatamintului) Sta bugetul pe muchie de cutit? Ceva este putred in Danemarca…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax