Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rectorul Universității „1 Decembrie” din Alba Iulia, Moise Achim: ”Bacalaureatul acesta a fost un pas important spre trierea valorilor”

Publicat

Rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Moise Achim, nu este dezamăgit de rezultatele de la bacalaureatul din acest an, chiar dacă acest lucru ar putea duce la o ușoară scădere a numărului de studenți care ar ajunge pe băncile instituției de învățământ superior.

”Eu apreciez că bacalaureatul acesta a fost un pas important spre trierea valorilor. Trebuia la un moment dat să se întâmple acest lucru, pentru că altfel ne amăgeam și ne furam unii pe alții. Sper să continue acest lucru și să nu se oprească aici. Și dacă sunt mai puțini studenți, în mod cert vom face o calitate mult mai bună a absolvenților, care vor face față mult mai bine pe piața muncii”, a declarat Moise Achim, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Chiar dacă promovabilitatea nu a fost mare, Moise Achim, nu consideră că Universitatea din Alba Iulia va fi afectată de rezultatele mai puțin bune de la ”examenul maturității”. ”Universitatea noastră nu cred că va fi afectată, întrucât după admiterea din toamnă vom ajunge undeva la 900 de studenți, ori și până acum se înscriau 1.200 și după primul semestru rămâneau undeva la 900 de studenți. Sper ca în acest an toți cei care se înscriu să facă față nivelului de studii”, a  mai spus Moise Achim.

Chiar dacă universitatea din Alba Iulia nu va fi afectată de rezultatele slabe de la bacalaureat, cu siguranță că, la nivel național, vor fi unele probleme în ceea ce privește numărul studenților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax