Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Recunoașterea valorilor în VCST (P)

Publicat

Se apropie sfârșitul anului 2019. Au fost și zile mai bune, și zile mai puțin bune, au fost schimbări, care au generat tensiuni, acceptări, emoții, compromisuri, bucurii, reușite, prietenii, iar performanța realizată de angajații companiei VCST Alba a dus la rezultate pozitive.

Și, pentru că aceste rezultate frumoase trebuie sărbătorite, pentru a mulțumi angajaților, la sfârșitul săptămânii trecute a avut loc evenimentul de sfârșit de an al companiei.

Locația a fost una spectaculoasă, decorată ca un peisaj dintr-o poveste de iarnă, ținutele alese cu grijă și atmosfera încărcată de multă emoție.

Au fost momente spectaculoase, susținute de artiști cunoscuți din showbiz, dar momentul cel mai așteptat a fost premierea acelor colegi care au fost votați de angajați ca ”Angajatul anului”.

Criteriile pe care nominalizații au trebuit să le îndeplinească au fost:

  • Performanță
  • Loialitate
  • Comunicare
  • Colaborare
  • Atitudine

Din toate cele trei categorii de angajați (direct productivi, non-direct productivi și white collars), au fost propuși cei mai buni, iar aceștia au fost votați de către colegii din aceeași categorie.

Câștigătorii au fost: Ioana Laslău, Claudiu Radu, Marcel Cîmpean, iar premierea a fost un moment foarte emoționant pentru toată lumea.

Pentru premianți, în schimb, a fost o adevărată surpriză și onoare. Păi cum altfel? Că nu toată ziua ești invitat în fața a 300 de oameni să primești trofeul ”Angajatul anului”, nu-i așa?

Îi felicităm pe colegii noștri, îi rugăm să-și păstreze motivația și dorința de a merge înainte și le spunem că suntem tare mândri de ei!

Criteriile enumerate mai sus nu sunt doar cele care fac parte din Regulamentul de premiere, ci sunt și criteriile primordiale conform cărora angajații din VCST Alba își desfășoară activitatea zilnică.

La acestea am mai adăuga: bunul simț, omenia, ambiția, competitivitatea și lucrul în echipă.

Astfel, ca să lucrezi la VCST Alba, ai nevoie de toate aceste abilități, dar mai presus de toate trebuie să fii OM.

Mulțumim tuturor angajaților pentru eforturile depuse în anul 2019, le dorim atât lor cât și familiilor acestora ”Sărbători frumoase, liniștite și un An Nou 2020 plin de realizări, atât personale, cât și profesionale!”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax