Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recurs la Curtea de Apel Alba Iulia: Cei trei albaiulieni acuzați de proxenetism și trafic de cocaină au cerut eliberarea din arest

Publicat

Cei trei albaiulieni, membri ai grupării infracționale destructurate recent de procurorii DIICOT, au făcut recurs împotriva deciziei Tribunalului Alba de arestare preventivă. Este vorba despre Pavel Ovidiu Mailat, Andrei Simon,  și Ana Maria Opricean acuzați de trafic de persoane, proxenetism, introducere în țară de de cocaină, trafic de droguri și contrabandă cu arme de foc. Recursul s-a judecat luni, la Curtea de Apel Iulia iar magistrații au respins solicitarea inculpaților.

Reamintim că, pe numele Elenei Andra Susac, magistrații au dispus arestarea în lipsă în acest dosar deoarece aceasta nu a fost găsită la momentul perchezițiilor. Toți cei patru sunt arestați preventiv pentru 29 de zile.

Potrivit DIICOT, în total, în acest dosar sunt  învinuite 11 persoane, iar acuzațiile care li se aduc sunt de constituire grup infracțional, trafic de persoane, proxenetism, introducere în țară de droguri de mare risc-cocaină, trafic de droguri și contrabandă calificată cu arme de foc.

Până în prezent au fost identificate 6 victime, dintre care una minoră. Fetele erau duse în Franța pentru a practica prostituția. Membrii grupării infracționale sunt din Alba Iulia, Aiud și Blaj. La domiciliile acestora a fost descoperită suma de 10.000 de euro. Mai mult, oamenii legii au reușit interceptarea a două colete ce conțineau cantitatea de aproximativ 10 grame de cocaină. Drogurile proveneau din Franța și erau introduse în țară prin intermediul unei firme de transport. Oamenii legii au mai descoperit în cadrul perchezițiilor și  mai multe arme de foc și muniție.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax