Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recurs respins la Curtea de Apel Alba Iulia. Grupul infracţional din Cugir rămâne în arest preventiv

Publicat

Dosarul grupului infracţional din Cugir s-a aflat, joi, pe masa magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia. Cei 17 inculpaţi arestaţi preventiv în această cauză au formulat recurs împotriva hotărârii date de Tribunalul Alba în 26 septembrie, prin care s-a dispus menţinerea acestora în arest.

UPDATE: Curtea de Apel Alba Iulia a respins solicitarea inculpaţilor, cei 17 urmând să fie judecaţi în continuare în stare de arest preventiv.

Reamintim că în acest dosar au fost trimişi în judecată la Tribunalul Alba, în 8 august 2011, 28 de inculpaţi acuzaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni: tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, dar şi altele.

Aceştia riscă 15 ani de închisoare şi reprezintă cea mai mare grupare criminală destructurată de poliţişti în ultimii ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax