Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Redeschiderea bazinului olimpic, amânată pentru vara anului 2012. Nu s-au primit banii de la Compania Naţională de Investiţii

Publicat

Lucrările la bazinul olimpic din municipiul Alba Iulia sunt departe de a se finaliza. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia, vinovată de aceste întârzieri este Compania Naţională de Investiţii, cea care ar trebui să vireze banii pentru realizarea proiectului, firmei executante – „Team” Cluj.

Bazinul olimpic a intrat în renovare în 2010 şi ar fi trebuit să fie redat în folosinţă albaiulienilor cel târziu în luna iulie a acestui an. Luna noiembrie, aduce noi amânări, iar reprezentanţii administraţiei locale estimează că investiţia nu va fi gata mai devreme de vara lui 2012.

În prezent, lucrările sunt finalizate abia în proporţie de 50% şi sunt stopate deja de câteva luni. A fost realizată anveloparea cu polistiren, s-a dat jos gresia şi faianţa veche şi se lucrează la compartimentarea interiorului pentru redimensionarea spaţiului şi amenajarea de grupuri sanitare. În câteva cuvinte, nu s-a mai avansat aproape deloc din luna iulie, când scriam că interiorul bazinului nu a trecut de stadiul de betoane, izolaţii interioare şi finisaje.

Potrivit declaraţiilor primarului Mircea Hava din urmă cu mai bine de un an, bazinul ar urma să fie prevăzut cu instalaţii de încălzire cu panouri solare, iar întreaga investiţie se va ridica la suma de 3 milioane de euro. Singurele explicaţii primite acum din partea Primăriei Alba Iulia au fost că banii urmează să fie viraţi, nu se ştie când, prin Ministerul Finanţelor, în conturile „Team” Cluj, firma executantă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax