Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Redeschiderea târgului de vechituri din Alba Iulia se AMÂNĂ. Primăria: Jandarmeria a hotărât să nu deschidă Talciocul

Publicat

Sâmbătă seara, reprezentații Primăriei Alba Iulia au transmis un comunicat de presă prin care au precizat că târgul de vechituri NU se va redeschide duminică, 16 mai. 

Aceștia au precizat că cei care nu au fost de acord cu deschiderea târgului au fost reprezentații Inspectoratului de Jandarmi Alba. Decizia de a nu deschide târgul vine după declarația primarului Gabriel Pleșa care a precizat sâmbătă dimineața pentru alba24.ro că târgul va fi redeschis duminică, 16 mai. 

Mai mult de atât, Pleșa spunea că vor fi polițiști locali care vor verifica ca cei care intră în târg să poarte măști de protecție.

” În urma discuțiilor purtate de către administratorul societății care organizează activitățile comerciale din piața ”Talcioc” și conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi, s-a stabilit ca redeschiderea acesteia să fie amânată, deși administrația locală și-a dorit acel lucru.

PRECIZĂM FAPTUL CĂ PRIMĂRIA MUNICIPULUI ALBA IULIA NU ESTE IMPLICATĂ ÎN ORGANIZAREA ACTIVITĂȚILOR COMERCIALE DIN TALCIOC.

Terenul pe care se desfășoară piața ”Talcioc” este concesionat de către primărie unui operator privat care organizează activitățile comerciale.

Redeschiderea pieței ”Talcioc” se va face, cu respectarea legii, în urma discuțiilor dintre agentul economic concesionar și Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Vom discuta, săptămâna viitoare, cu toate instituțiile abilitate pentru a găsi, cât mai rapid, o variantă legală de redeschiderea a pieței, deoarece, în opinia noastră, nu ar trebui ca această activitate să fie interzisă, având în vedere trendul descendent al cazurilor și faptul că situația epidemiologică din Alba Iulia s-a îmbunătățit considerabil”, au transmis reprezentații primăriei într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax