Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Reducerea fenomenului infracţional: IPJ Alba doreşte instalarea unor camere de supraveghere în Sebeş şi în alte trei comune

Publicat

În timp ce Primăria Alba Iulia caută soluţii privind amplasarea de camere video pentru supravegherea obiectivelor turistice din interiorul Cetăţii Alba Carolina, conducerea IPJ Alba îşi anunţă intenţia de a extinde acest proiect. În viitorul apropiat, se doreşte instalarea unor astfel de camere de supraveghere şi pe raza municipiului Sebeş şi în comunele Vinţu de Jos, Ciugud şi Galda de Jos.

Şeful IPJ Alba, chestorul Nicolae Căbulea, a explicat jurnaliştilor, luni, în conferinţă de presă că se continuă demersurile în vederea amplasării de camere video în mai multe zone din Alba Iulia, Sebeş, dar şi în sate. Astfel, se urmăreşte reducerea numărului de evenimente, precum şi facilitarea identificării autorilor faptelor de natură infracţională. Nicolae Căbulea a declarat că au existat în continuare discuţii cu Primăria şi Consiliul Local şi că speră să se reuşească implementarea acestui proiect, la rectificarea bugetară din toamnă.

În continuare, principala problemă care determină întârzierea amplasării camerelor de supraveghere o reprezintă finanţarea. Reamintim că Primăria Alba Iulia are în proiect instalarea a 50 de camere video în special în zona Şanţurilor Cetăţii, unde accesul nu este restricţionat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Supraveghere

    luni, 13.08.2012 at 15:58

    Ne bucuram si noi pentru aceasta decizie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax