Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reducerea TVA la 9% va crește substanțial piața comezilor online de mâncare și ocupării forței de muncă. Ce spun reprezentanţii pieţei de profil

Publicat

calculator laptop Reducerea TVA pentru produsele alimentare și băuturi non-alcoolice de la 24% la 9% va avea efecte de creștere în lanț care vor conduce la avansul exponențial al  serviciilor de comenzi de mâncare și al celor conexe industriei alimentare, inclusiv a serviciilor efectuate cu ajutorul site-urilor online și platformelor mobile, apreciază reprezentanții pieței de profil.

Reducerea va scădea cu siguranță evaziunea din zona restituirii TVA și va permite, de asemenea, restaurantelor și furnizorilor serviciilor conexe, inclusiv celor din zona comenzilor de mâncăruri, produse alimentare și catering, să efectueze angajări noi și să plătească mai bine personalul existent, în același timp ducând la o îmbunătățire în ansamblu a calității serviciilor”, a precizat Dragoș Cristea, reprezentantul unui serviciu internațional de comenzi de mâncare și catering.

(P)  Haine sport online pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii de la branduri Nike, Adidas, Umbro, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Reducerea TVA-ului pentru produsele alimentare va duce la o creștere semnificativă a consumului și ocupării forței de muncă, dând un impuls economiei.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax