Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reduceri la cumpărături online de până la 85% în prima lună a noului an. Vezi care sunt sunt site-urile cu promoţii în această perioadă

Publicat

reduceri Începutul anului 2015 vine cu vești bune pentru toți pasionații de shopping și nu numai. Dacă până acum nu ți-ai achiziționat produsele mult dorite din pricina preţurilor mari, marile site-uri îți vin în ajutor în prima lună a anului 2015, cu reduceri de până la 85%.

Reducerile masive sunt aplicate în special hainelor de sezon, deoarece comercianții vor să „scape” de aceste produse, ca să facă loc colecției de primăvară-vară. Nu doar site-urile de haine au reduceri în această perioadă, ci și cele de produse electronice, electrocasnice, mobilă, produse cosmetice etc.

La magazinul de haine și încălțăminte sport FashionSport.ro, reducerile încep de la 30% și ajung până la 85%. Preţurile speciale sunt aplicate atât la articolele pentru copii, cât și la cele pentru adulți, la articolele de iarnă, dar și la cele de vară. Aveți oportunitatea să cumpărați,d e exemplu, jacheta de ski Nevica Meribel pentru fete cu o reducere de 67%, tricou în anchior Slazenger pentru juniori cu o reducere de 78% sau cămașă în carouri cu mâneci lungi Pierre Cardin pentru bărbați cu o reducere de 70%. Acolo unde sunt aplicate marile reduceri prețurile ăncep de la 12 lei pentru un produs. Reduceri 60 -85% AICI

B-FASHION își așteaptă cumpărătorii cu reduceri de până la 70% la produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte, iar cei care cumpără un produs de la categoria „îmbrăcăminte groasă” își pot alege un produs gratuit de la categoria „bluze și cămăși”.

La eMag reducerile încep de la 8% și pot urca până la 30%. În materie de produse electronice și la Altex puteți beneficia de reduceri începând de la 100 de lei pentru un telefon sau de până la 900 de lei pentru un televizor Led Smart Full HD.

La IKEA, reducerile au început din 19 decembrie 2014 și vor continua până în 25 ianuarie 2015 la sute de produse – cu preţuri mai mici cu până la 70% în limita stocului disponibil. Tot la categoria mobilă și produse de amenajări interioare și exterioare participă și Mobila Casa Rusu cu reduceri de până la 50% la toate produsele tapițate în perioada 3 ianuarie – 15 februarie 2015.

Colorcosmetics vine în ajutorul doamnelor și domnișoarelor cu reduceri între 10% și 70% la o varietate de produse cosmetice a celor mai cunoscute branduri de pe piață: L’Oreal, Max Factor, Maybelline, Revlon, Rimmel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax