Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Referendumul naţional pentru demiterea preşedintelui va fi organizat până la ora 22.00

Publicat

Cetăţenii care doresc să se prezinte la vot în 29 iulie, pentru a-şi exprima opţiunea în cazul demiterii preşedintelui Traian Băsescu vor avea la dispoziţie un program prelungit. Astfel, potrivit reprezentanţilor USL, locuitorii vor putea vota în intervalul orar 7.00 – 22.00.

Reamintim că au fost propuneri pentru desfăşurarea referendumului timp de două zile, în aşa fel încât să fie posibilă exprimarea votului de către cât mai mulţi români . De asemenea, programul stabilit iniţial a fost pentru orele 8.00 – 20.00.

Preşedintele Crin Antonescu a promulgat Legea privind desfăşurarea referendumului, în forma adoptată de Parlament şi declarată constituţională de CCR: acesta va fi validat dacă se prezintă la vot 50 la sută plus unu dintre alegătorii înscrişi în listele electorale permanente.

Cetăţenii cu drept de vot trebuie să bifeze DA sau NU la întrebarea prezentată pe buletinul de vot “Sunteţi de accord cu suspendare preşedintelui Traian Băsescu?”. Locuitorii pot să voteze în orice circumscripţie din ţară. În Alba, vor fi amenajate 430 de secţii de votare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax