Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Referentul de la Primăria Mihalţ, Ioan Toma Cârnaţ, condamnat definitiv la 6 luni de închisoare cu suspendare

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia s-a pronunţat definitiv în cazul referentului de la Primăria Mihalţ, Ioan Toma Cârnaţ, acuzat de ilegalităţi cu fonduri europene. Instanţa a menţinut decizia Judecătoriei Blaj, de condamnare a inculpatului la 6 luni de închisoare cu suspendare.

În urma soluţionării recursului formulat în dosarul penal în care a fost trimis în judecată Ioan Toma Cârnaţ (referent în cadrul Primăriei Mihalţ şi preşedinte al Asociaţiei de Păşunat şi a Crescătorilor de Animale ,,Târnava ” Mihalţ, la data săvârşirii faptelor), Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat, joi, decizia definitivă prin care a menţinut condamnarea inculpatului (dispusă de instanţa de fond Judecătoria Blaj) la pedeapsa de 6 luni închisoare cu suspendare şi interzicerea unor drepturi pentru săvârşirea infracţiunilor de: folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea sau în numele lor şi fals material în înscrisuri oficiale, se arată într-un comunicat al Curţii de Apel Alba Iulia.

Hotărârea instanţei este definitivă.

Citeşte aici mai multe despre acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Fostul primar de la Mihalţ, Ioan Toma Cârnaţ, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Este a doua pedeapsă pentru fraudă cu fonduri europene | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate