Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: ”Regatul Sălbatic”, emisiune a TVR, filmată în Alba. Imagini spectaculoase cu animale și povești serioase cu vânători

Publicat

TVR a filmat în județul Alba, în această toamnă, una dintre edițiile emisiunii ”Regatul Sălbatic”. Emisiunea surprinde imagini spectaculoase cu animalele din pădurile județului, fiind dedicată vânătorilor din Alba.

”Regatul Sălbatic” surprinde o serbare a vânătorilor din Alba, dar și discuții serioase despre ce înseamnă acest hobby și care sunt implicațiile lui.

”Pentru mulți dintre noi ceea ce nu vedem la televizor, nu există.  Cred că e vremea să înțelegem că tradiția cinegetică românească este o realitate a anului 2018. Acesta este motivul pentru care există „Regatul Sălbatic” la Televiziunea Publică.  Faptul că vorbim astăzi despre o comunitate de oameni cu valori, spirit liber și dedicație, reuniți de pasiunea pentru natură, face parte din misiunea publică a Televiziunii Române.

E corect și bine spus „pasiunea pentru natură” pentru că în afară de câteva proiecte punctuale de conservare realizate de cercetatori la fel de dedicați, însă nu pe banii lor să ne înțelegem bine, natura antropizată de astăzi subzistă doar datorită implicării cu energie și resurse financiare proprii ale vânătorilor.

Se pare că este singurul model viabil de conservare activă a resurselor limitate ale naturii, în această epocă modernă în care omul este, printre altele și prădătorul suprem” au scris realizatorii emisiunii pe contul de facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax