Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Regele Charles al Marii Britanii, diagnosticat cu o formă de cancer. Precizări de la Palatul Buckingham

Publicat

Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Anunțul a fost făcut luni de Palatul Buckingham, într-un comunicat citat de Reuters.

Regele Charles al III-lea are o „formă de cancer”, descoperită în timpul operaţiei de prostată la care a fost supus în urmă cu aproximativ zece zile.

A început un tratament, fără să prevadă încetarea activităţilor sale, a indicat Palatul Buckingham, potrivit Agerpres.

Palatul nu a dat detalii despre forma de cancer, dar o sursă regală a afirmat că nu este vorba de prostată, menţionează Reuters.

„În cursul recentei intervenţii în spital la care a fost supus regele pentru o hipertrofie benignă de prostată, s-a constatat o problemă distinctă”.

„Teste ulterioare au identificat o formă de cancer”, se arată în comunicat.

Se precizează că suveranul „va continua să se ocupe de treburile statului”, notează AFP.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albaiulian

    luni, 05.02.2024 at 21:26

    Nu exista „forma de cancer” ci doar cancer de prostata. Cancerul de prostata se descopera inainte de operatie fie cu test PSA si mai apoi administrare de hormoni, observanduse daca PSA scade in urma administrarii acestora, sau prin punctie decimetrica (pana si in Alba Iulia se face asa ceva) care determina exact daca este cancer si in ce stadiu. Sa nu imi spuna cineva ca aia din Anglia l-au operat pe rege fara sa faca aseste teste ca eu nu cred. Se stia inainte de operatie ca are cancer insa probabil ca este mai grav decat au anticipat initial prin teste si s-a extins la tesuturile din afara prostatei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax