Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Regrete în fața judecătorilor. Doi tineri din Roșia de Secaș, care au ucis un bărbat, vor o pedeapsă mai blândă

Publicat

instanta decizie magistrat justitie

 Doi tineri din Roșia de Secaș, care la sfârșitul anului trecut au snopit în bătaie un consătean care a murit apoi la spital, au ajuns în instanță unde le-au spus judecătorilor că își regretă fapta. Procesul se desfășoară la Tribunalul Alba. 

Moldovan Ilă şi Grozav Ilie în vârstă de 20 de ani, respectiv 26 de ani, sunt acuzaţi că aflaţi sub influenţa alcoolului, au bătut un consătean în vârstă 34 de ani din comună.

Mai exact, potrivit avocatului familiei bărbatului decedat, cei doi tineri i-au rupt victimei coloana și coastele. La câteva zile după bătaia încasată, acesta a decedat la spital.

Cei doi au fost trimiși în judecată pentru lovituri cauzatoare de moarte.

La ședința din data de 18 martie, cei doi tineri aflați în boxa acuzaților au declarat că regretă nespus fapta și că doresc să fie judecați conform procedurii simplificate, doar pe baza probelor adunate de către procurori în timpul urmării penale. Asta ar însemna diminuarea pedepsei primite cu o treime, dacă judecatorul de caz va admite cererea celor 2 tineri.

Potrivit IPJ Alba pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat de 34 de ani, din localitate, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Ulterior victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la un spital din municipiul Cluj-Napoca şi supusă unei intervenţii chirurgicale”. După câteva zile, victima a decedat în urma rănilor grave suferite.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax