Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Regulamentul pentru autorizarea publicităţii stradale, finalizat de Primăria Alba Iulia. Va fi propus pentru aprobare Consiliului Local

Publicat

Primăria Alba Iulia anunţă că a elaborat regulamentul privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate stradală (outdoor).

În data de 5 iulie 2013 a fost publicată în Monitorul Oficial legea care reglementează în mod explicit amplasarea mijloacelor de publicitate stradală (stabilirea zonelor) și regulile aferente care încadrează acest tip de publicitate.

Prin înțelesul prezentei legi, se enunță și se definesc tipurile de publicitate și modalitatea de abordare a acestora în raport cu evoluția edilitară a orașului.

Regulamentul este postat pentru consultare pe site-ul www.apulum.ro, până la aprobarea Consiliului Local Alba Iulia. Sugestiile și propunerile celor interesați se pot adresa în scris Direcţiei de Urbanism sau direct la sediul Primăriei Alba Iulia, Calea Moţilor nr. 5A.

Vezi Regulament outdoor Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Partenie Rus

    marți, 03.09.2013 at 14:50

    Hmmmmm….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax