Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Comuna văzută de copii” – un proiect educativ pentru elevii din opt localități ale județului, cu finanțare de la CJ Alba

Publicat

Proiectul „Comuna văzută de copii – ghid de prezentare a comunei”, prin care elevi de clasele V-VIII vor realiza lucrări de descriere a celor mai importante obiective și hărți de vizitare a comunelor, va trece prin fața consilierilor județeni, în ședința de joi. Aceștia vor supune la vot aprobarea regulamentului de desfășurare din cadrul proiectului.

Prin acest proiect se va realiza un ghid de prezentare a 8 comune din județul Alba (Noșlac, Lopadea Nouă, Lunca Mureșului, Mirăslău, Almașu Mare, Roșia Montană, Bucium și Ciuruleasa), ce va conține o scurtă prezentare generală a comunei, o hartă pe care se va marca un posibil traseu de vizitare și descrierea fiecărui obiectiv menționat pe hartă.

Participanții care au realizat cele mai bune lucrări de prezentare  a obiectivelor din fiecare comună vor fi premiați în felul următor: 1 premiu de 300 lei pentru un profesor coordonator și maxim 10 premii în valoare de câte 100 lei fiecare, pentru 10 elevi care realizează cele mai bune lucrări. De asemenea, se vor organiza excursii organizate astfel încât elevii dintr-o comună să poată vizita obiectivele din celelalte comune.

Proiectul a primit un buget de 32.000 lei, de la Consiliul Județean.

Vedeți aici: regulamentul proiectului Comuna văzută de copii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax