Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reguli noi pentru intrarea în Austria, din 22 februarie. Testul antigen a fost introdus pe lista documentelor valabile

Publicat

Persoanele care călătoresc în Austria, pot intra pe teritoriul federal fără înregistrare prealabilă și fără să intre în carantină. Din 22 februarie, regula 3G (vaccinat, însănătoșit și testat PCR – 72 de ore de la data prelevării probelor sau antigen – 24 de ore de la data prelevării probelor) se aplică la intrarea în Austria.

Pe lângă testele PCR care au o vechime de cel mult 72 de ore, sunt permise și testele antigen care au fost efectuate cu cel mult 24 de ore în urmă. Atenție însă, sunt excluse cele realizate în regim propriu.

Așa reiese din regulamentul publicat sâmbătă de Ministerul Sănătății, citat de presa austriacă. Sunt excluse testele antigene pentru uz personal. Minorii cu vârsta sub 12 ani nu trebuie să prezinte dovada 3G.

Valabilitatea vaccinării după recuperare a fost scurtată

Regulile vor intra în vigoare pe data de 22 februarie, ora 00:00. Valabilitatea vaccinării se scurtează de la 270 la 180 de zile pentru cei care și-au revenit și cei care au fost vaccinați ulterior.

Orice costuri pentru una dintre dovezile solicitate în străinătate trebuie suportate de cel care dorește intrarea în țară, este stipulat în regulament.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax