Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Religia, orientarea sexuală și viziunea politică dispar de pe conturile utilizatorilor de Facebook. Anunțul făcut de compania Meta

Publicat

Religia, orientarea sexuală și viziunea politică nu vor mai apărea pe profilele utilizatorilor de Facebook, de la 1 decembrie. Este o schimbare anunțată de compania mama a Facebook, Meta.

Mai exact acestea nu vor mai apărea la categoria ”About” sau ”Despre, unde se află în prezent. 

Deși reprezentații companiei condusă de Mark Zuckerberg au făcut anunțul cu schimbările ce vor fi făcute la profilul utilizatorului, aceștia nu vin și cu o explicație.

Însă, cel mai probabil, eliminarea datelor mai sus menționate pare să aibă legătură cu schimbarea politicilor platformei în ceea ce priveşte intimitatea şi targetarea cu reclame.

În ultima perioadă Meta a avut mai multe probleme legate de protejarea utilizatorilor de Faceobok față de companiile care targhetează internauții după preferințele pe care le au pe paginile de socializare.

De curând compania a anunțat că va renunța. la 13 la sută dintre angajați. CEO-ul companiei Mark Zuckerberg, a catalogat-o drept „una dintre cele mai grele din istoria companiei”.

Mai exact, 11.000 din cei 87.000 de angajaţi Meta vor pleca acasă.

2022 a fost un an slab pentru Meta, care a pierdut încă din luna februarie 230 de miliarde de dolari din valoarea de piață, pe măsură ce tot mai mulți investitori s-au retras.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax