Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reluarea școlii de vară, la Școala Gimnazială ,,Mihail Kogălniceanu” din Sebeș. Activitățile desfășurate de elevi

Publicat

În perioada 27 iunie – 1 iulie, elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” din Sebeș au participat la proiectul special conceput pentru vacanța de vară.

Diversitatea ofertei activităților adaptate elevilor din ciclul primar și gimnazial a atras un număr mare de elevi care au fost coordonați de către cadrele didactice voluntare și de asistentul medical al școlii în cadrul atelierelor de creație (activități de abilități practice, quilling, origami, handmade), ateliere de desen și de pictură, ateliere de dezvoltare personală, jocuri de masă, activități sportive, recreative și de educație pentru sănătate.

Potrivit directorului adjunct Constantin Lucian Ștefan, activitățile desfășurate au contribuit la dezvoltarea competențelor de comunicare și a creativității, la coeziunea relațiilor, au permis interacțiunea elevilor de vârste diferite, încurajând elevii să experimenteze, să descopere și să se distreze.

Participanții la școala de vară au dovedit receptivitate, implicare, creativitate, școala devenind un mediu propice pentru activități educative și un loc de joacă animat de multă voie bună.

Creațiile inedite și entuziasmul elevilor reflectă importanța activităților extracurriculare și motivează cadrele didactice pentru organizarea anuală a școlii de vară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax