Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Traficul între Turda și Aiud blocat ore bune, la ieșire din Unirea, de un camion cu remorca răsturnată

Publicat

politie

Remorca unui camion care transporta sfeclă s-a răsturnat în drum la ieșire din localitatea Unirea, pe DN1. Accidentul nu s-a soldat cu victime. Traficul a fost oprit în zonă circa o oră, iar apoi s-a putut circula, alternativ, doar pe o singură bandă.

 

Potrivit IPJ Alba, evenimentul rutier a avut loc în județul Cluj la limita cu județul Alba. Traficul  pe DN1 Turda – Aiud este oprit pe ambele sensuri la km 433+500 de metri, și s-a luat măsura dirijării autovehiculelor pe ruta ocolitoare Unirea- Lunca Mureșului- Câmpia Turzii.

UPDATE: Traficul a fost reluat în zonă pe un sens de mers și se circulă alternativ. ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN1 Turda – Aiud este oprit pe ambele sensuri la km 433+500 de metri, în judeţul Cluj, aproape de limita cu judeţul Alba, după ce remorca (încărcată cu sfeclă) a unui autocamion s-a răsturnat pe carosabil. S-au format coloane mari de vehicule. Evenimentul a avut loc în jurul orei 19.40 şi nu s-a soldat cu victime.”, precizează IGPR.

Conducătorilor auto le-au fost recomandate alte rute ocolitoare:  Aiud – Rametea- Buru -Mihai Viteazu- Turda sau Unirea- Ocna de Mures- Luncani- Campia Turzii

 

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Aloman Nicolae

    luni, 06.11.2017 at 22:13

    Cum puteți spune că s-a reluat traficul pe o banda, când stau de 2 ore jumate in trafic și nu mișcă absolut nimic?

    • moderatorul de serviciu

      luni, 06.11.2017 at 22:34

      Asa a comunicat politia ca se circula pe un singur sens. ”Centrul Infotrafic anunță că circulația pe DN1, între Turda și Unirea, s-a reluat pe un singur fir, alternativ, de la ora 20.50.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax