Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Remuneraţii după buget: Ştefan Bardan, pe locul 35 în topul salariilor de prefect din țară

Publicat

Stefan Bardan, Prefectul judetului Alba

Prefectul de Alba, Ştefan Bardan se situează la sfârşitul listei, în cadrul unui top al salariilor de bugetari cu funcţii de conducere similare din ţară, realizat de econtext.ro. Mai prost plătiți decât reprezentantul judeţului nostru sunt doar prefectul din Satu Mare și cel din Bistrița Năsăud.

Potrivit unei analize publicat[ de econtext.ro, Ștefan Bardan câștigă 3.731 lei pe lună, fiind situat pe locul 35, din cele 37 analizate. Pe primul loc, cu cel mai mare salariu se află prefectul de Iași, Dragomir Sava Tomaseschi. Acesta câștigă 7.126 de lei, lunar. În continuare, pe primele poziţii se află reprezentanţii din Buzău, Gorj, Constanța, Neamț şi Botoșani. La polul opus, cel mai prost plătit prefect este Cristian Florian din Bistrița-Năsăud, cu 3.374 lei pe lună.

Veniturile bugetare ale prefectului de Alba sunt apropiate de cele ale primarului Mircea Hava, care are un salariu de 3.285 pe lună. Situația este aproximativ la fel în toată țara, cu venituri similare în funcţie de zonă. Primarii câştigă în jur de 4.000 de lei pe lună, în timp ce prefecții obţin, în medie, circa 5.000 de lei. În schimb, primarii dețin primul loc la cel mai ridicat salariu: Gheorghe Nichita, primarul județului Iaşi, a încasat anul trecut o retribuţie lunară de 8.422 lei.

De menţionat este faptul că, în lista cu salarii, patru prefecţi figurează doar cu numele, fără a fi completate date privind veniturile. Este cazul prefecţilor numiţi recent în funcţie: cei din judeţele Dolj, Sibiu, Giurgiu și Vaslui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. atti

    marți, 19.07.2011 at 10:02

    SA NU CREDETI CA TRAIESTE NUMAI DIN SALAR.OM FI NOI SARACI, DAR NU PROSTI.SCOALA AVENM SE POATE MAI MULT DE CAT MULTI PREFECTI FARA NICI O REALIZARE IN MANDATUL LOR.

  2. ionutz

    miercuri, 20.07.2011 at 10:25

    Io zic ca e destul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax