Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Renault recheamă în service maşini modelele Clio, Megane și Fluence vândute în România. Ce probleme a găsit producătorul

Publicat

Renault logo Renault recheamă în service 22 de automobile Renault Clio IV GT și Renault Clio IV R.S., din cauză că eleronul la aceste modele se poate desprinde de pe mașină. De asemenea, 107 mașini Clio IV, Megane și Fluence sunt rechemate din cauza faptului că șuruburile de la roţi pot fi strânse necorespunzător.

Producătorul francez Renault a identificat posibilitatea desprinderii eleronului de pe automobile Renault Clio IV GT și Renault Clio IV R.S. Acesta adăugat că în România sunt vizate 22 de mașini de această campanie de rechemare în service. Reparația constă în refixarea eleronului și aproximativ două ore și jumătate în cazul în care se va înlocui eleronul.

În cazul modelelor Megane Generation, Clio IV și Fluence – în total 107 mașini – producătorul auto francez spune că va verifica cuplul de strângere pentru șuruburile de la roți, existând riscul ca acestea să fie slăbite din fabrică. Verificarea durează circa 30 de minute.

La fel ca și în cazul altor operațiuni de rechemare în service remedierea defectului este gratuită, fiind suportată de fabricant.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax