Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Reorganizarea administrativ-teritorială, amânată. Vor fi reformate instituţiile locale

Publicat

Întâlnirea de luni dintre membrii Coaliţiei de Guvernare a avut drept urmare amânarea reorganizării administrativ-teritoriale a ţării, în varianta 8 plus 2 regiuni. UDMR nu a fost de acord cu propunerea PDL în acest sens, proiectul fiind programat pentru alte discuţii, în toamnă.

„După consultările cu organizaţiile teritoriale, am ajuns la concluzia că nu putem susţine varianta transformării celor opt regiuni de dezvoltare în opt judeţe, nici varianta «opt plus doi»”, a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru Mediafax.

Reprezentanţii UDMR susţin totuşi reforma administraţiei publice cu condiţia păstrării formei de organizare în cele 41 de judeţe. De altfel, reprezentanţii Guvernului au precizat că va fi iniţiată reorganizarea unor instituţii de stat la nivel local, pe varianta regională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax