Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reparații de urgență, cu 525.000 de lei, la Stadionul Cetate din Alba Iulia, pentru obținerea autorizației ISU

Publicat

stadion

Stadionul Cetate din Alba Iulia are nevoie de investiții urgente pentru a putea obține autorizare de funcționare ISU. 525.000 de lei este suma pe care Primăria Alba Iulia ar urma o aloce pentru reparațiile de care are nevoie baza sportivă.

Proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului: Obținerea autorizației de funcționare din punct de vedere al securității la incendiu- Stadion Victoria Cetate Alba Iulia, va fi spus la vot în ședința de CL din 23 iunie.

Potrivit raportului de specialitate, lucările de care va beneficia stadionul sunt în special înlocuiri de tâmplărie, montarea de uși rezistente la foc, reparații și zugrăveli la spaleți, confecții metalice și vopsitorii la balustradele metalice aferente tribunelor și corpurilor C2, tencuieli speciale impermeabile la gradelene aferente tribunelor, turnare de betoane în trepte și contratrepte, zidărie.

Atât clădirea cât și stadionul trebuie prevăzute cu instalație de protecție împotriva trăsnetului, instlații de iluminat de siguranță pentru evacuarea persoanelor, instatație de semnalizare, avertizare care detectează începutul de incendiu și în cel mai scurt timp emiterea semnalelor de alarmă, etc.

La instalația interioară de hidranți s-a propus înlocuirea hidranților interiori și a conductelor, iar la rețeaua de hidranți exteriori s-a propus înlocuirea lor precum și a rețelei de alimentare.

Valoarea totală estimată a acestei investiții este de 525.274,44 cu TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax