Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reparații la sistemul de iluminat în Alba Iulia. Pot fi întreruperi de curent. Zonele vizate

Publicat

Au început lucrările de reparație a sistemului de iluminat în zona delimitată de străzile Vasile Alecsandri, Gheorghe Șincai și bulevardul Republicii, transmite Primăria Alba Iulia. Pe durata intervenției pot exista perioade în care iluminatul public în zona afectată va fi oprit complet.

Potrivit sursei citate, lucrările sunt suportate din bugetul local, în valoare de aproximativ 200.000 lei și sun estimate să dureze 14 zile.

Vor fi executate lucrări de înlocuire a stâlpilor de iluminat și a corpurilor de iluminat cu lămpi de tip LED. Noile echipamente, 25 de stâlpi și tot atâtea lămpi cu module de telegestiune, vor putea fi controlate din dispeceratului creat în cadrul proiectelor de iluminat (lot I, II și III) dezvoltat pe fonduri europene nerambursabile.

În ultima lună, au fost făcute reparații similare în cartierele Ampoi I și Ampoi III. Urmează intervenții în rețeaua de iluminat în Cartierul Cetate (zona Pieței Agroalimentare, str. Mircea Eliade și zonele adiacente).

Lucrările sunt executate de Flash Lighting Services SA.

Primăria Alba Iulia are în implementare proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă pentru modernizarea întregii rețele de iluminat public din municipiu. În prezent aceste proiecte, care vor crea un sistem modern, eficient din punct de vedere energetic și inteligent se află în faza de obținere a avizelor, respectiv a autorizațiilor, precizează reprezentanții administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax