Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Repetiţii pentru „Lets do it Romania”: 20 de voluntari din Alba au ecologizat spaţiul dintre Bazinul Olimpic şi sediul „Electrica”

Publicat

“Let`s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare socială din ţară se desfăşoară în 24 septembrie. În această zi, voluntari din toată ţara dau exemplul celei mai mari implicări civice, participând la ecologizarea zonelor cartate anterior, din fiecare judeţ în parte. În sprijinul acestei acţiuni, miercuri, 20 de voluntari din Alba au participat la o acţiune demonstrativă ce a avut ca scop strângerea gunoiului menajer dintre Bazinul Olimpic şi sediul „Electrica”.

Primăria Municipiului Alba Iulia a asigurat transportul voluntarilor, prin Societatea de Transport Public Alba, la locaţia stabilită, urmând ca Serviciul de Salubrizare „Salprest” Alba să ridice deşeurile strânse. „Invităm toţi albaiulienii să ia parte la această campanie de ecologizare şi responsabilizare, totodată, în speranţa că educând activ, pe viitor, oamenii vor deveni mai conştienţi de răul pe care-l produc naturii şi spaţiului în care trăiesc, aruncând gunoiul acolo unde nu îi este locul”, au declarat reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

La fel ca în 2010, Primăria Municipiului Alba Iulia este alături de tinerii iniţiatori ai acestui proiect de anvergură naţională, asigurându-i şi în acest an de sprijinul logistic şi uman de care este nevoie. Anul trecut, la nivel de judeţ au participat 2.800 voluntari şi s-au strâns 12.000 de pungi de deşeuri, iar la nivel naţional au participat aproximativ 200.000 de voluntari care au adunat adunat 550.000 de pungi de deşeuri. Pentru anul acesta, target-ul este unul mai îndrăzneţ şi anume 500.000 de voluntari sunt aşteptaţi să participe în proiectul “Let`s Do It, Romania!”. Primăria Municipiului Alba Iulia va participa şi în acest an cu voluntarii proprii şi cu angajaţii care doresc să ia parte la acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. kretzu

    miercuri, 24.08.2011 at 19:11

    nu inteleg de ce este nevoie de voluntari pt curatenie in oras. asta e treaba primariei lui hava. voluntarii sa ecologizeze vaile muresului ampoiului sau sebesului sau mamutul ca sunt groaznic de murdare. de oras trebuie sa se ocupe hava. dar pe el nu-l intereseaza. orasul este infect

    • alexandru

      joi, 25.08.2011 at 08:09

      iti explic eu de ce e nevoie si la lab: pentru ca noi cetatenii muradrim orasul. si odata pe an putem face o actiune civica. dar constat ca e prea mult pentru onorabilii romani.salprestul curata orasul. dar o face pe bani grei. daca noi toti am fi mai civilizati, s-ar face ceconomii consistente la salubritate.orasul nu e infect, e chiar curat.serviciul de salubritate functioneaza impecabil. dar daca unii nu binevoiesc sa plateasca ridicarea gunoiului atunci pubelele raman pline si se revarsa peste oras. singura vina a lui hava e aceea ca nu aplica ameniz usturatoare asociatiilor de proprietari care nu asigura ridicarea gunoiului.atunci ar fi totul bine. dar nu o face pentru ca romanii s-au obisnuit sa plateasca alticneva pentru ei. in speta primaria.

  2. ma

    joi, 25.08.2011 at 10:36

    …portocaliule ,te-ai inverzit?…. nu te da cu hotii si puturosii….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax