Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Reporterii Star FM şi Radio Orion scoși afară din sediul Primăriei Sebeş, de poliţiştii locali. Vezi de ce

Publicat

Reporterii Star FM şi Radio Orion au avut interdicţie la conferinţa de presă organizată luni de primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu. Aceştia au fost scoşi din sediul Primăriei, de către doi poliţişti locali, pe motiv că nu au fost invitaţi să participe la această întâlnire.

Jurnaliştii celor două radio-uri ce aparţin omului de afaceri Matei Nicolae s-au prezentat luni, începând cu ora 14.30, la sediul Primăriei Sebeş, pentru a participa la conferinţa de presă organizată de primarul Mugurel Sârbu. Şederea lor nu a fost însă foarte lungă, deoarece aceştia au fost informaţi că nu se află pe lista cu jurnaliştii invitaţi şi că sunt rugaţi să plece. După refuzul acestora de a părăsi sala de şedinţă, reporterii au fost puşi să se legitimeze de către doi poliţişti locali, care ulterior i-au obligat să se iasă pe unde au venit.

Motivarea acestui gest a venit tocmai din partea primarului Mugurel Sârbu: „Aceste radio-uri nu au interesul de a informa opinia publică, ci de a defăima, iar din acest motiv nici nu au fost invitaţi”. Mugurel Sârbu a explicat că, de nenumărate ori, Matei Nicolae, prin trusturile de presă pe care le deţine, a încercat să îl denigreze în faţa cetăţenilor şi că nu se simte obligat să se explice în faţa unor oameni trimişi de el.

Menţionăm că disputele dintre primarul Mugurel Sârbu şi omul de afaceri Nicolae Matei, patronul „Nichi Ardeal Construct” Sebeş sunt mai vechi, iar, nu de puţine ori, acesta din urmă l-a atacat public pe Sârbu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax