Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Reprezentant al companiei BOSCH: „Am putea scoate pe piață o mașină complet autonomă chiar de mâine”. De ce nu se întâmplă

Publicat

YouTube video

Furnizorul de componente auto german Bosch susține că deține resursele tehnologice necesare lansării unui autovehicul complet autonom, însă cadrul legislativ nereglementat și scepticismul clienților legat de mașinile autonome reprezintă principalele obstacole în lansarea produsului.

Vice-președintele și conducătorul departamentului de conducere autonomă în cadrul Bosch, Kay Stepper, a spus într-un interviu pentru publicația Autocar că „în acest moment, putem spune cu onestitate că din punct de vedere tehnologic, hardware și software, avem tot ce este necesar pentru lansarea tehnologiei începând cu ziua de mâine. Sunt aici (mașinile autonome – n.red.). Într-adevăr, mai avem multe teste/validări și reglaje de făcut, dar suntem acolo. ”

El a mai spus că „principalele obstacole sunt cele non-tehnice, cum ar fi cadrul de reglementare diferențiat pe regiuni. Cadrul legislativ din Europa este foarte diferit față de cel din China sau SUA, iar acest fapt va influența data lansării pe piață”.

Oficialul Bosch consideră autovehiculele autonome vor ajunge pe străzi până în anul 2025, dar ele nu vor deveni omniprezente, ci vor fi folosite în special de companiile care oferă serviciile de mobilitate și de industria transportului comercial.

Sursă: G4Media.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax