Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Reprezentanţii Asociaţiei Exportatorilor şi Importatorilor din România şi ai EximBank au prezentat soluţii de finanţare pentru firmele din Alba

Publicat

La Instituţia Prefectului din Alba s-a desfăşurat, miercuri, întâlnirea de lucru organizată de Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR) cu conducerea Băncii de Export-Import a României – EximBank SA.

Reuniunea a reprezentat un cadru de comunicare privind activitatea de export-import a companiilor româneşti, prezentarea instrumentelor financiare de susţinere şi promovare a exportului românesc, de dezvoltare şi creştere a competitivităţii IMM-urilor din toate sectoarele de activitate, precum şi a instrumentelor financiare destinate co-finanţării proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile.

La întâlnire au participat dr. ec. Mihai Ionescu, secretar general al ANEIR şi co-preşedinte al Consiliului de Export al României, drd. ing. Bogdan Mezei – coordonator zonal ANEIR, Sanda Popescu – economist şef al EximBank, companii din judeţul Alba. Firmele care îşi vor exprima interesul pentru produsele EximBank vor fi vizitate la sediul lor de către echipele de specialişti ai băncii, pentru a identifica, din portofoliul de produse, formule optime de creditare, garantare şi asigurare a activităţii companiei.

„Exportul este un vector extrem de important, nu numai în perioadele dificile economic şi de aceea orice sprijin pe care firmele îl pot primi pentru a-şi dezvolta afacerile în această direcţie este binevenit, pentru că, în final, câstigă economia judeţului Alba”, a declarat prefectul judeţului Alba, Ştefan Bardan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax