Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Reprezentanții fabricilor de porțelan Apulum și IPEC s-au întâlnit cu premierul pentru a discuta problema prețurilor la energie

Publicat

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit miercuri cu reprezentanții fabricilor de porțelan Apulum și IPEC din Alba Iulia, cei mai mari producători din România.

Industria porțelanului are probleme mari din cauza prețurilor la energie și a concurenței cu fabricanții din China. Premierul a promis că se va aplica, și în cazul gazului, un model care să fie extins de la consumatorii casnici spre CET-uri și agenți ecomomici.

Întâlnirea a avut loc la București și a participat și conducerea Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și Marius Hațegan, dar și deputatul Florin Roman. 

”Avem în spate ani în care problemele ridicate, indiferent de cine sau de unde din Alba, au fost ascultate de PNL și, majoritatea, rezolvate.

Un raport de eficiență garantat inclusiv de parlamentarii noștri și de toți cei din Alba care lucrează în instituții din București.

Azi, împreună cu Ion Dumitrel, am însoțit o delegație formată din reprezentanți ai celor mai mari companii producătoare de porțelan, IPEC și Apulum, la întâlnirea cu prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Pentru că și acest segment economic, deosebit de performant în Alba, caută zilnic soluții la criza energetică.

Dacă plafonarea la curent rămâne garantată prin ordonanța din septembrie, în întâlnirea de azi premierul a dat asigurări că se va aplica, și în cazul gazului, un model care să fie extins de la consumatorii casnici spre CET-uri și agenți ecomomici” a transmis vicepreședintele instituției, Marius Hațegan.

Foto: Marius Hațegan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 15.09.2022 at 11:25

    Staţi linştiţi că vă bagă în oală cu biserica şi farmaciile. Simplu. Dar cu alţii, din alte domenii ce aveţi de gând, dacă tot aţi dat drumul la facilităţi. Că şi ăia sunt tot români.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax