Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reprezentanţii unei firme din Alba, cercetaţi pentru înşelăciune. Prejudiciu de peste 8.800 de lei, la un transport de fier vechi cu vagoane CFR Marfă

Publicat

tren marfa

tren marfa Reprezentanţii unei firme din Alba sunt cercetaţi pentru fals în acte şi înşelăciune, de IPJ Hunedoara. Potrivit poliţiştilor, aceştia au predat la staţia CFR Simeria 10 vagoane încărcate cu fier vechi consemnând în acte mai puţină marfă şi prejudiciind astfel CFR Marfă cu peste 8.800 de lei, prin diminuarea taxelor de transport.

În urma activităților desfășurate, poliţiştii Postului de Poliţie T.F. Orăştie au stabilit că reprezentanţii unei societăţi comerciale din judeţul Alba, au predat la stația CFR Simeria Triaj 10 vagoane de marfă încărcate cu fier vechi, consemnând în documentul de transport o greutate a încărcăturii a fiecărui vagon între 35.000 kg şi 36.000 kg, dar, în realitate, în fiecare vagon a fost încărcată marfă cu o greutate mult mai mare. În acest fel, societatea de transport a obţinut o diminuare a taxelor de transport pe calea ferată, potrivit IPJ Alba.

În urma verificărilor efectuate de către o societate din municipiul Hunedoara, în calitate de destinatar, s-a stabilit, cu ocazia cântăririi vagoanelor, o cantitate de 117.350 kg de fier vechi, în plus față de cantitatea declarată pe documentele de transport, pentru cele 10 vagoane transportate pe calea ferată.

Prin urmare, prejudiciul cauzat SNTF – CFR Marfă depăşeşte 8.800 lei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de fals intelectual în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax