Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reprezentanţii USL Alba consideră că primul pas spre alegeri anticipate a fost făcut. Singura soluţie pentru România: un Guvern tehnocrat

Publicat

Reprezentanţii partidelor de Opoziţie din Alba se află la ceas de sărbătoare. Demisia premierului Emil Boc reprezintă un pas făcut spre organizarea de alegeri anticipate, unul dintre obiectivele USL de anul acesta.

„Singura soluţie pentru România o reprezintă acum un Guvern tehnocrat şi alegeri anticipate”

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu este de părere că Emil Boc trebuia să facă acest pas mult mai devreme şi vorbeşte deja de planuri de relansare a economiei şi de redobândire a încrederii populaţiei prin noul Guvern: „Emil Boc trebuia să facă asta mult mai devreme. Singura soluţie pentru România o reprezintă acum un Guvern tehnocrat şi alegeri anticipate. Cred că, începând de astăzi, vom putea intra în cele 60 de zile necesare pentru demararea demersurilor de organizare de alegeri anticipate. Este nevoie de o relansare a economiei, de redobândire a credibilităţii interne şi externe prin noul Guvern. Soluţiile propuse nu vor viza nicidecum reduceri salariale şi restructurări, ci metode de relansare economică”.

„Demisia premierului este rezultatul protestelor din stradă”

Liderii PNL Alba sunt convinşi că demisia lui Boc este un prim pas spre alegeri anticipate. Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman a explicat că „demisia premierului est rezultatul manifestărilor de stradă ce au avut loc în cele 60 de oraşe ale ţării şi care au cerut organizarea de alegeri anticipate. Democrat-liberalii încep să se teamă de vocea străzii şi să facă un pas în spate. Organizarea de anticipate este atribuţia preşedintelui, dar sunt convins că acum nu mai este loc de întors”.

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, spune că „pentru prima dată, Puterea, de la începutul crizei politice din România, a luat o măsură inteligentă, o măsură care trebuia luată mult mai devreme. Era foarte clar şi noi ne-am exprimat acest punct de vedere, că această criză nu poate să continue la infinit şi că va trebui luată o măsură extremă care să se finalizeze ărin alegeri anticipate. Demisia lui Boc este primul pas către alegeri anticipate. Sper să înţeleagă şi Traian Băsescu şi să ajungem la aceste alegeri anticipate, să nu ne trezim că domnul Băsescu doreşte să-şi numească omul de casă în funcţia de premier, fie el şi aşa zis birocrat şi să continuăm criza politică în care suntem. Singura ieşire sunt alegerile anticipate şi pentru asta cred că este nevoie de o discuţie cu partidele parlamentare, care să înţeleagă acest lucru şi să declanşeze procedura”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ELENA

    marți, 07.02.2012 at 04:41

    Ungureanu nu se compara cu copilul Ponta si cu acritura de Antonescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax