Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reproșuri din interiorul PNL pentru Rareș Bogdan. Jocurile pentru șefia PNL București și pe cine ar prefera Ludovic Orban

Publicat

bogdan

După ce l-au folosit în campania electorală pe post de locomotivă, liberalii încep să aibă reproșuri față de Rareș Bogdan. Miza este legată de șefia organizației București. Ludovic Orban a cerut amânare la ultima ședință a PNL, pentru a veni cu propuneri pentru conducerea organizației PNL București.

Se împliniseră cele două săptămâni de la demisia lui Bușoi, dar Orban a invocat faptul că a fost ocupat cu moțiunea și nu a avut timp să analizeze bine situația din capitală, acolo unde partidul său obține rezultate foarte slabe în ultima vreme.

Ce îi reproșează liberalii lui Rareș Bogdan

Candidatul de pe locul întâi al listei PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan,  a fost scos din calcul pentru șefia PNL București. Se pare că liberalii au o serie de reproșuri față de acesta.

I se reproșează, de exemplu, că a pus condiții partidului cu privire la preluarea organizației București. Atunci a spus că tot el vrea să propună și șefii de sectoare. 

În alt context a spus că, dacă moțiunea trece, nu e obligatoriu să fie Ludovic Orban premierul PNL. O parte dintre liberali ar mai fi nemulțumiți și de faptul că a dat declarații la televiziuni neagreate de PNL, ba chiar, spun unii, a încălcat decizia partidului care stipulează că liberalii nu au voie să meargă la anumite posturi. 

În plus, liberalii cred că profilul lui Rareș Bogdan, cu pozițiile sale față de Biserică și naționalismul exacerbat, nu se potrivește pentru București.

Potrivit Digi24, din ce în ce mai multe surse spun că preferată de președintele PNL ar fi consiliera sa pentru buna guvernare, Violeta Alexandru. Aceasta a fost ministru în Guvernul Cioloș, dar s-a despărțit de președintele PLUS când acesta și-a făcut partid și a trecut în tabăra liberalilor. Înainte a fost director al Institutului pentru Politici Publice.  

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 21.06.2019 at 22:14

    Daca-i asa cum spun aia despre Bogdan, inseamna ca acesta are o oarecare misiune. La PE cu el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax