Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Restanţe de 100 de milioane lei la bugetul local Alba Iulia, de la firme în insolvenţă, persoane fizice şi juridice. LISTA datornicilor

Publicat

primaria alba iulia Primăria Alba Iulia are de recuperat de la contruabili 100 de milioane lei, bani ce reprezintă restanţe la plata impozitelor pe clădiri, terenuri, maşini, amenzi şi alte taxe aferente bugetului local, obligaţii ce le revin atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice.

Cele mai mari restanţe le înregistrează firmele aflate în insolvenţă, în total 461, care au adunat 75 de milioane datorii la bugetul local.

Administraţia locală a publicat recent lista contribuabililor împotriva cărora s-au emis titluri executorii și somații de plată pentru obligațiile datorate la bugetul local, în perioada 1-15 iunie. În evidenţele administraţiei locale, în perioada menţionată, sunt peste 1500 de persoane fizice şi firme care au înregistrat datorii la „vistieria” oraşului.

Directorul Direcţiei Venituri de la Primăria Alba Iulia, Anuţa Şinar, a precizat pentru Alba24 că până la 30 iunie, au fost înregistrate sume de recuperat la bugetul local în valoare de 7,895 milioane lei de la persoane fizice, 9,772 lei de la persoane juridice şi 75,905 lei de la firme aflate în insolvenţă.

Datoriile reprezintă sume neplătite în cuantumul impozitelor pe clădiri, terenuri, autovehicule şi alte taxe obligatorii, atât pentru perioada acestui an, cât şi din anii anteriori.

În ceea ce priveşte cea mai recentă situaţie a datornicilor, respectiv cele peste 1500 de persoane fizice şi firme cu datorii la bugetul local, au fost emise somaţii de plată în perioada 1-15 iunie.

AICI, lista datornicilor persoane fizice din perioada 1-15 iunie.

AICI, lista persoanelor juridice din perioada 1-15 iunie.

AICI, situaţia pe luna mai.

AICI, situaţia din luna aprilie.

AICI, situaţia din luna martie.

AICI, situaţia din ianuarie-martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax