Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Restaurant Népo – O poveste simplă, adevărată și plină de emoții (P)

Publicat

Nepo Restaurant

”Am pornit de la ideea de a crea un “al treilea loc”, pe lângă “familie” şi “muncă”.  Un loc unde să te relaxezi şi să împărtăşeşti idei, în timp ce te bucuri de mâncare foarte bună. Un asemenea loc este esențial pentru Alba Iulia. Căldura și aprecierea cu care Népo a fost primit în oraș de cei care ne-au trecut pragul, ne onorează și ne motivează să păstrăm acest nivel ridicat al ospitalității pe care o oferim”- Liviu Dodoc, Manager NÉPO.

În inima orașului Alba Iulia, o bijuterie gastronomică și-a deschis ușile pe strada Tudor Vladimirescu, introducând o simfonie de arome și rezonanță culturală în tapiseria culinară românească. Restaurantul Népo se prezintă ca un reper ce caută să ofere o experiență culinară captivantă și memorabilă.

Nepo Restaurant

Narațiunea arhitecturală a restaurantului Népo, creată cu meticulozitate de apreciatul designer Valentin Oltean, evocă spiritul artistic atemporal al lui Giorgio de Chirico.

Fiecare detaliu, de la iluminat până la mobilierul ales cu grijă, converge pentru a crea o ambianță care este în același timp avangardistă și confortabilă.

“Ne-am propus să creăm un mediu care vibrează cu cultura locală și îmbogățește experiența gastronomică. Fuziunea dintre inspirația artistică și eleganța practică stă la baza designului Népo” –  Valentin Oltean, design interior.

Népo este mai mult decât un restaurant; este o sărbătoare nuanțată a istoriei și spiritului contemporan al orașului din inima Transilvaniei. Firele împletite ale tradiției și inovației gastronomice sunt țesute atent în fiecare fel de mâncare și rezonează perfect cu experiența arhitecturală și senzorială din acest spațiu.

nepo restaurant

Conceptul Népo cuprinde și un Lounge privat – un spațiu intim separat în care clienții pot savura trecerea timpului într-o atmosferă care transcende spațiile convenționale de luat masa.

În plus, Metafiziq, salonul aflat sub restaurant, este dedicat evenimentelor private și promite să fie o pânză albă pentru petreceri tematice, seri corporative sau aniversări.
Restaurantul Népo vă invită să vă îmbarcați într-o călătorie multisenzorială, în care fiecare fel de mâncare spune o poveste, iar fiecare vizită este o experiență distinsă în inima orașului Alba Iulia.

Nepo Restaurant

Pentru rezervări și informații suplimentare, vă rugăm să contactați:
Népo Restaurant +4 0770 88 55 88
Facebook & Instagram @ NepoRestaurant

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax