Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Restaurante fast-food, cantine și laboratoare de prăjituri verificate de inspectorii DSVSA Alba. Ce probleme au fost descoperite

fast food, junk food, mancare, mancare rapida, burgeri, burger, mancare nesanatoasa alba24.ro

Publicat

Imspectorii DSVSA Alba au realizat recent o serie de verificări, în teren, la operatorii alimentari care au o activitate intensă pe timp de vară. 

Într-un comunicat de presă emis luni, 15 iulie, reprezentații DSVSA Alba au precizat că în ultimele săptămâni au fost verificate zeci de pensiuni (cu bloc alimentar), restaurante, cantine, unități mobile de comercializare alimente, laboratoare de cofetărie-patiserie, fast-food-uri, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.600 de lei.

De asemenea au fost date și 3 avertismente, deficiențele fiind nerespectarea normelor sanitar-veterinare pentru siguranța alimentelor privind depozitarea produselor alimentare; lipsa programelor de autocontrol; lipsa monitorizării temperaturii pentru spațiile frigorifice.

”Protejarea drepturilor și intereselor consumatorilor, precum și asigurarea siguranței alimentare, reprezintă priorități pentru DSVSA Alba. Este esențial ca toți operatorii din domeniu, implicați în lanțul alimentar, să conștientizeze importanța respectării normelor și să acționeze în mod responsabil pentru a asigura că produsele ajung în mâinile consumatorilor în cele mai bune condiții, cu respectarea legislației, a standardelor de igienă și siguranță alimentară”, au precizat reprezentații DSVSA Alba în comunicatul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate