Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Restricţie de circulaţie la ieşire din Sebeş spre Alba Iulia, din cauza unor lucrări de reparaţii

Publicat

Reprezentanţii IPJ Alba au anunţat restricţionarea traficului la ieşirea din Sebeş spre Alba Iulia, în perioada 8 iunie – 1 septembrie 2011.

În zonă se desfăşoară lucrări de reparaţii la pasajul de cale ferată, în cartierul Kogălniceanu, la kilometrul 367+243 metri.

Circulaţia rutieră este asigurată prin semafoare electrice, ce permit accesul în zonă. Pentru evitarea ambuteiajelor, IPJ Alba recomandă rute alternative: DE 60 Braşov – Oradea (DN13 Braşov – Târgu Mureş, DN15 Târgu Mureş – Cluj-Napoca – Oradea). 

Pentru autovehiculele cu masă totală maxim autorizată mai mică de 7,5 tone este oferită ruta DN7 Sebeş – Vinţu de Jos, DJ 107 C Vinţu de Jos – DN1 (Oarda de Jos).

Şoferii care circulă în zonă vor trebui să se înarmeze astfel cu răbdare, având în vedere că traficul de la ieşirea din Sebeş se desfăşura oricum cu dificultate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu

    marți, 05.07.2011 at 11:53

    Dupa ce anul trecut a fost intrerupta circulatia dintre aceste doua orase cu scopul restructurari podului peste raul Mures, neoferind pentru camioanele de 20 T o alternativa mai scurta si neoferind celor din orasul Alba Iulia autorizatii, firmele de transport din Alba iulia sau cele din Sebes pentru a se deplasa dintr-un oras in altul trebuiau sa execute rute ocolitoare de sute de km si anul acesta tot acesi neorganizare exista si primariilor nici nu le pasa, iar reprezentati rutieri dau amenzi peste amenzi pentru restrictiile de circulatie.

    Sa nu ma considerati un criticant al acestor lucrarii de infrastructura dar cred ca se putea rezolva mai usor aceasta problema asfaltand drumul dintre Vintul de Jos si Paclisa sau macar sa nu puna restrictie de circulatie pe un drum neasfaltat si care este intr-o stare mizerabila pentru o tara europeana.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax